חצאי תפוחי אדמה על האש – מירי זורגר

    יוסי ברויער No Comments on חצאי תפוחי אדמה על האש – מירי זורגר
    23:02
    01.05.24
    אבי יעקב No Comments on מקסימום איכות במינימום מחיר: טיולי בין הזמנים זה מקס סטוק

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    ימי בין הזמנים מתאימים במיוחד לכל סוגי המאכלים הלא שגרתיים. מנגלים, פיקניקים, וכל מה שהוא לא להעמיד סיר מרק על האש ולהכין ארוחת ערב מסורתית.

    הנה לכם מתכון טעים ומיוחד, וגם… קצת שונה, להכנת תפוחי אדמה על האש. מתכון שיכול להתאים גם לשדרוג הארוחה הרגילה בבית וגם לארוחת ערב משפחתית מהנה בחיק הטבע.

    בתאבון!

    מצרכים

    • 6 תפוחי אדמה אדומים מבושלים בקליפה
    • מלח פלפל שחור גרוס טרי
    • 2 שיני שום כתושות
    • 1/3 כוס שמן
    • 1/2 כפית כמון

    אופן ההכנה

    • מצננים את תפוחי האדמה וחוצים ל 2
    • את מצרכי התיבול מערבבים  היטב
    • טובלים כל תפוח אדמה היטב בתבלינים ושמים בכלי
    • מניחים לשעה לספיגת טעמים
    • צולים על האש ראשית על הצד  החצוי ואח"כ הופכים וצולים על הצד השני

    מגישים עם טחינה



    0 תגובות